Föreningarnas kväll 12 april 2024

Välkommen till en festlig kväll på Folkets hus i Överkalix, Bulandsgatan 2 som innehåller både inspirerande konferens, god mat och underhållning och där Överkalix föreningsliv prisas.

Välkommen till en festlig kväll på Folkets hus i Överkalix, Bulandsgatan 2 som börjar med konferens och avslutas med mat och underhållning.  Under kvällen delas priser ut i kategorierna:

*Årets by  *Årets förening  *Årets föreningsmänniska

OBS! Nomineringarna pågår fram till 31 mars, så skicka in ditt förslag med motivering, namn och kontaktuppgifter.

Anmäl deltagande

Anmäl dig och din förening senast torsdag 4 april till landsbygd@overkalix.se eller telefon till Anna Widén 0926-740 70. Vi behöver föreningens namn, deltagarnas namn och faktureringsadress. Priset är 175 kronor per person.

Program 12 april:

17.00-18.00 Föreläsning om Mod, Engagemang och Nytänkande, med Joakim Abrahamsson, bördig från Kalix och tidigare förbundskapten för svenska längdskidlandslaget som han ledde till 15 OS- och VM-medaljer. Idag verksamhetsledare och tränare för elitidrott vid Luleå tekniska universitet.

18.30 Middag med underhållning

19.30 Prisutdelning

Konferencier: Reine Sundqvist

Föreläsare Joakim Abrahamsson fd förbundskaptenen för svenska längdskidlandslaget

Moderator: Reine Sundqvist

Bygga framgång genom samarbete, mod och teamutveckling - En inblick i framtiden.

 

Om föreläsningen:

Ta chansen att få insikter från en av Sveriges mest framgångsrika idrottsledare Joakim Abrahamsson. Med en imponerande bakgrund som förbundskapten för svenska skidlandslaget och framröstad som årets ledare i Sverige, kommer Joakim att dela med sig av sina erfarenheter och insikter om hur man skapar framgångsrika team och utvecklar en vinnande kultur.

Under föreläsningen kommer vi att få en djupgående förståelse för vikten av mod, engagemang och nytänkande och hur detta kan leda till framgång och utveckling. Genom att lyfta fram verkliga exempel och framgångssagor kommer vi att utforska de viktigaste principerna för att skapa och underhålla en positiv och framgångsrik arbetsmiljö.

Dessutom kommer blir de en spännande inblick i hur artificiell intelligens (AI) kommer att påverka vår utveckling framöver. Detta är en unik möjlighet att få en föraning om hur teknologin kommer att forma våra arbetsplatser och samhället i stort.

gulstjärnor på vit bakgrund och texten föreningarnas kväll i ljus text