Näringslivskontoret

Näringslivskontorets uppgift är att stödja och hjälpa företagare i hela kommunen, även invånare och föreningar utanför tätorten, på bästa sätt.

Företagsbesök

Näringslivskontoret besöker gärna ditt företag. Jag kan hjälpa dig med rådgivning, företagsstöd, finansiering, utveckling, etableringsfrågor och kontakter med kommunen. Jag lyssnar gärna på dina åsikter om näringslivskontorets verksamhet. 

Kontakta mig via e-post eller telefon så bokar vi tillsammans in ett besök när det passar dig.

Så tycker företagarna

-Det är en stor fördel att bo och driva företag i en kommun där alla känner alla, och där det är nära till allt. Jag tror personligen att det är kommunens storlek som är fördelen här. Vi hjälper varandra och tar vara på varandra i Överkalix. Det finns en stor trygghet i det, säger Veronica Bjälmsjö, ägare av frisörsalongen Saxess by Veronica.

-Den stora fördelen med att verka i Överkalix är att alla känner alla, och att man har en närhet här som möjliggör utveckling av personliga relationer. Jag har kunder som anlitat mig under de senaste 30 åren. Jag känner dem och deras verksamheter väl, vet vilka utmaningar de har och vilken väg de vill ta in i framtiden, säger Behzad Emami Yeganeh, Dona Data och Konstruktion.