Dansföreställning Beyond words 8

Föreställningen Beyond words, som är den 8:e i raden, är en upplevelse bortom ord i en gemenskap som alla kan vara en del av. Se den på Folkets hus i Överkalix 2 oktober 2023.

”En kväll i dansens och musikens symbios”

DINs Danskompani bjuder publiken på en energifylld och känsloladdad upplevelse i nyskapad produktion, som under hösten turnerar genom Beyond words till Norrbottens samtliga kommuner.

Efter musikalstjärnan Ryan Molloys succéshow på Studio Acusticum i våras fick Ryan Molloy uppdraget att skapa en ny genreöverskridande scenkonstproduktion tillsammans med koreografen Chris Akrill och DINs Danskompani till årets Dansfest och Beyond words-turné.

Den nya produktionen är baserad på originalmusik från Ryan Molloy och Andy Wright och som tillsammans med Chris Akrill och DINs Danskompani sammansmälter i ett "emotionellt och energifyllt kammarspel i dansens och musikens symbios”.

Dans i Nord tillsammans med Överkalix kommun välkomnar publiken till Beyond words, som för åttonde året i rad återkommer till Folkets hus i Överkalix!

Dans i Nords Danskompani består av professionella, både nationella och internationella scenkonstnärer, dansare och artister.

Föreställningen Beyond words är gratis men biljetter bokas via simple signup.

bilden visar en dansare mot mörk bakgrund

Information

Plats Folkets hus Bulandsgatan 2

Datum
02 okt, 19:00 - 20:00

Organisatör Dans i Nord & Överkalix kommun

Bokning biljetter