Näringsliv & Företag
17 maj 2024

Uppstartsträff med Aurora Network i Överkalix 18 juni 2024

Du som är kvinna och företagare eller blivande företagare i Överkalix – nu har du chansen att bli en del av affärsnätverket Aurora Network. Vi bjuder in dig till en kostnadsfri uppstartsträff tisdagen den 18 juni 2024 på Brännaberget, där du får möjlighet att knyta nya kontakter och hitta vägar till lönsamma affärer.

Aurora Network möts kvinnor i olika faser av företagande för att utbyta erfarenheter, inspirera varandra och samverka över kommungränser. Genom studiebesök, kunskapsforum och nätverkande stärker vi kvinnors företagande i hela Norrbotten. Läs mer här: https://www.nyforetagarcentrumnord.se/aurora-affarsnatverk/

Datum: Tisdag 18 juni 2024
Tid: 09:00 – 13:00
Var: Brännaberget

Pris: Eventet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Kan du inte komma? Glöm inte att avboka.

Program 18 juni:

09:00 – Välkomstmingel och fika
09:30 – Presentation av deltagarna och affärsnätverket Aurora Network.
10.30 – Workshop om nätverkandets betydelse
11.30 – Inspirationssamtal om relationer och affärer
12.00 – Lunch
13.00 – Avslut

SISTA ANMÄLNINGSDAG TISDAG 11 JUNI. Meddela eventuella matallergier och meddela även om du får förhinder.

Boka din plats här: https://simplesignup.se/private_event/216952/5881df08ff

Denna aktivitet är kostnadsfri tack vare finansiering och samverkan mellan Överkalix kommun, Sparbanken Nord, ALMI Nord och NyföretagarCentrum Nord, men vid förhinder måste du avboka annars förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 500 kronor.

OBS! Vi vill gärna ha kontakt med dig oavsett om du avser att komma på träffen. Då kan vi enkelt nå dig med information om kommande aktiviteter inom affärsnätverket Aurora Network. Maila dina kontaktuppgifter till projektledare monica@nyforetagarcentrum.se

 

Välkommen med din anmälan! 

Publicerad 17 maj 2024 10:31
Senast uppdaterad 22 maj 2024 01:22