Näringsliv & Företag
17 apr 2024

Informativ företagslunch med konkurrensverket

Onsdagen den 17 april bjöd Framtidsenheten Näringsliv in till lunchmöte för företag. På plats fanns Ulf Bengtsson från Konkurrensverket som informerarade om konkurrensreglern och konkurrensens betydelse för företagen.

Under ett lunchmöte på Folkets hus i Överkalix berättade Ulf Bengtsson, sakkunnig ekonom på Konkurrensverket om deras arbete och gav exempel på vad som kan anses som god konkurrens och när den är osund eller otillåten. Ett 15-tal företagare på plats fick ta del av en god lunch och intressant information.

bilden visar en man framför en presentation
bilden visar ett antal personer som sitter runt ett bord och lyssnar på en föreläsare
Publicerad 17 apr 2024 04:37
Senast uppdaterad 17 apr 2024 04:37