Barn & Utbildning
12 apr 2024

Fotbollströjefredag på Strandskolan

Överkalixelever manifesterar mot barncancer på Fotbollströjefredag 12 april Den 12 april 2024 är det dags igen för Fotbollströjefredag – en manifestation i kampen mot barncancer. För andra året i rad enas fotbollssverige för att stödja barn och familjer som drabbats av barncancer.

Den 12 april 2024 är Fotbollströjefredag – en manifestation initierad av Barncancerfonden i kampen mot barncancer. För andra året i rad enas fotbollssverige för att stödja barn och familjer som drabbats av barncancer.

Så är du med

Ta på dig ditt favoritlags fotbollströja på jobbet eller i skolan. Ta en selfie och dela med dina vänner i sociala medier, och tagga #Fotbollströjefredag ch @barncancerfonden

elever i fotbollströjor står med ryggarna mot kameran framfrö en gul tegelskola med röda markiser
Publicerad 12 apr 2024 02:08
Senast uppdaterad 12 apr 2024 02:08