Kultur & Fritid
21 nov 2023

Bergvärmeinstallation på Storlappberget

Det är byggstök med begränsade användningsmöjligheter av omklädningsrum och kafé på Storlappberget under den närmaste tiden. Detta då det pågår installation av bergvärme.

På grund av pågående installation av bergvärme så är möjligheten att använda omklädningsrum eller övriga utrymmen inomhus begränsade. Dessutom innebär det en hel del smuts och skräp i lokalerna under den här tiden.

Måndag 27/11- torsdag 30/11 kommer även varmvattnet att vara avstängt.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär, men hoppas att du som besökare har överseende med detta. Vi installerar bergvärme för att vi ska få en ännu bättre och mer energibesparande anläggning när allt är klart.

Publicerad 21 nov 2023 12:57
Senast uppdaterad 23 nov 2023 03:23