Näringsliv & Företag
08 jun 2023

Mentorsprogram för företagare

Som ny företagare möter man både utmaningar och möjligheter. I sådana stunder kan stöd från en erfaren mentor vara avgörande för att ge ditt företag rätt fart framåt. Därför vill NyföretagarCentrum Nord erbjuda företagare en unik möjlighet att bli en del av ett mentorprogram.

Vad är mentorskap?

Mentorskap är ett koncept där en mer erfaren person, på ideell basis, delar med sig av sin kompetens, erfarenhet, tid och nätverk till en adept - någon som strävar efter personlig utveckling. Detta erbjuds kostnadsfritt genom NyföretagarCentrum Nords mentorprogram, där du under ett års tid får tillgång till en mentor och blir en del av det regionala Mentornätverket.

Vårt mentorprogram

Programmet sträcker sig från oktober till juni, där adept och mentor tillsammans navigerar genom företagandets utmaningar och möjligheter. Som adept får du någon att utmana din affärsidé med, hjälp att hitta lösningar på svårigheter och stöd i företagets utveckling.

Programmet innehåller även gemensamma nätverksträffar där adepter och mentorer samlas under ett aktuellt tema med inbjudna företagare som gästföreläsare. Dessa träffar erbjuder möjligheter att inspireras, utbyta erfarenheter och utvidga ditt affärsnätverk.

Årets Mentor

I slutet av programmet har vi också utmärkelsen Årets Mentor i Norrbotten, en ceremoni där priset delas ut av Norrbottens landshövding Lotta Finsstorp på landshövdingens residens.

Anmäl ditt intresse nu!

Vi på NyföretagarCentrum Nord gör allt vi kan för att matcha adepter och mentorer på bästa sätt. Vi har ett begränsat antal mentorpar varje år, så vi uppmuntrar dig att anmäla ditt intresse tidigt.

Nästa omgång av Mentorprogrammet startar i oktober 2023, och vi planerar att tillsätta deltagarna under september.

Ny företagare? Anmäl ditt intresse här.

Vill du vara mentor? Anmäl ditt intresse här.

Läs mer om mentorprogrammet här

Välkommen att anmäla ditt intresse till vårt mentorprogram 2023/2024 och ta ett stort steg framåt i ditt företagande.

Tillsammans skapar vi framgång i Norrbottens näringsliv!

Publicerad 07 jun 2023 05:12
Senast uppdaterad 08 jun 2023 08:59