Barn & Utbildning
16 Feb 2023

Hej vuxen - en serie digitala föreläsningar för vuxna nära barn

Hej vuxen är en serie digitala föreläsningar som arrangeras av Folkhälsoråd Östra Norrbotten där Överkalix ingår. Tisdag 28 februari klockan 18.00 är det dags för nästa föreläsning på temat Oro och ångest hos barn och unga.

Hej vuxen! - Oro och ångest hos barn och ungdomar
Tisdagen den 28 februari kl.18.00
Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till februarimånads öppna och kostnadsfria digitala föreläsning.

Denna gång är det Annika Carlberg, skolpsykolog inom Kalix kommun, som kommer att prata om oro och ångest hos barn och ungdomar. Annika kommer gå igenom vad ångest är, vilka tidiga tecken på oro/ångest man kan vara uppmärksam på samt hur man som vuxen kan agera för att stötta och hjälpa barn och unga i sin närhet.

Via denna länk kan du följa föreläsningen live: https://www.kalix.se/Aktuellt/Omsorg-och-raddning/hej-vuxen/
Du behöver varken inloggningsuppgifter eller lösenord och du är helt anonym.
Vad är Hej vuxen?
Hej vuxen är gratis digitala föreläsningar på ca 45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomar berättar och ger tips och råd. Det finns möjlighet att skicka in frågor i förväg till malin.aberg@kalix.se samt chatt under föreläsningen.
När sänds föreläsningen live?
Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollera att tekniken fungerar. Föreläsningen går att se i efterhand, ligger öppen en vecka efter sändning.
Frågor och feedback
Är det något ämne du tycker bör lyftas i Hej vuxen konceptet? Skicka gärna ett mail med förslag på teman inför kommande föreläsningar till någon av dessa: anna.kommes@overtornea.se malin.aberg@kalix.se eller ann-louise.esperi@haparanda.se

Published 09 May 2023 12:49
Last updated 21 Aug 2023 10:36