20 okt 2020

Omställningsstöd till företag - Stöd även till enskilda näringsidkare/enskild firma

Nu kan företag ansöka om omställningsstöd. Stödet riktar sig till företag vars nettoomsättning har minskat under stödperioderna maj respektive juni och juli 2020, jämfört med motsvarande månader under 2019. Den minskade nettoomsättningen ska så gott som uteslutande vara en konsekvens av sjukdomen covid-19.

Från och den 20 oktober, går det att skicka in en ansökan om omställningsstöd för båda de nya stödperioderna. Sista dag för ansökan är den 30 november 2020. Läs mer här

Stöd även till enskilda näringsidkare/enskild firma
Regeringen har föreslagit att även enskilda näringsidkare som har drabbats av minskad omsättning ska kunna söka ”Omsättningsbaserat stöd till enskilda näringsidkare”. Men det går inte att söka stödet ännu. Läs mer om stödet

Publicerad 21 okt 2020 09:57
Senast uppdaterad 21 okt 2020 09:57