Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Överkalix kommun har nytt elektroniskt upphandlingssystem

Överkalix kommun har nytt elektroniskt upphandlingssystem

Överkalix kommun har bytt elektroniskt upphandlingssystem. Du som leverantör behöver skapa ett konto i vårt nya system.

För dig som leverantör

Vårt nya upphandlingssystem heter Kommers eLite, som ägs och administreras av företaget Primona AB, i Stockholm. Vi kommer fortsättningsvis att annonsera våra upphandlingar i Kommers eLite.

De leverantörer som är intresserade av våra upphandlingar måste ha ett konto på Kommersannons och vara inloggad för att komma in i systemet. Att skapa ett konto är kostnadsfritt och kan göras via denna länk:  https://www.kommersannons.se/eLite/Account/Create/CreateStep1.aspx

Via den länken kan leverantören även lägga upp bevakningar på CPV- och NUTS-koder för att få avisering om upphandlingar som annonseras på någon av Kommers annonsportaler.

Pågående upphandlingar

Information om pågående och kommande upphandlingar hos Överkalix kommun kommer att finnas på vår hemsida. Hos Kommersannons hittar ni våra upphandlingar  via denna länk:

https://www.kommersannons.se/eLite/Notice/NoticeList.aspx? &NoticeStatus=SS&ProcuringEntityId=326.

 

Om en leverantör är intresserad av att se andra upphandlingar som är annonserade på Kommersannons finns dessa på denna länk: https://www.kommersannons.se/eLite/Notice/NoticeList.aspx

 

Kontakta gärna vår upphandlare Walborg Wallström om ni har några funderingar.

Mejl: walborg.wallstrom@overkalix.se.

Telefon: 0926-74029.

Publicerad: 3 oktober 2019

Test - MIRROR-web01