Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Sjuksköterskor/ Paramedicinare

Sjuksköterskor/ Paramedicinare

Socialnämnden söker Sjuksköterskor samt Paramedicinare till Sommaren 2018.

Vill du jobba i en av Sveriges vackraste kommuner? Fiska lax i natursköna vatten? Jaga i vildmark? Leva enkelt & nära naturen med endast 1,5 timmes bilresa till Luleå Airport?

Känner du för det så kom och jobba hos oss på Medicinska teamet i Överkalix!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/paramedicinare i Överkalix kommun ingår du i det medicinska teamet som består av legitimerad personal - sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Ditt ansvarsområde omfattar öppen hälso- och sjukvård för personer över 18år och uppåt i ordinärt boende och för personer i kommunens särskilda boenden, på grupp- och servicebostäder samt daglig verksamhet inom LSS. Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete.

På natten arbetar du som joursköterska. Det innebär telefonrådgivning, planerade och oplanerade hembesök inom särskilt boende, ordinärt boende samt inom stöd och service boende.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska/arbetsterapeut eller sjukgymnast. Vi ser gärna att du har specialistutbildning i öppen hälso-och sjukvård, geriatrik, psykiatri eller palliativ vård. Krav på att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens, du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, vara flexibel och ha en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Du bidrar till en god arbetsmiljö till kollegor på alla nivåer. Du tar ansvar för ditt uppdrag och strävar efter goda resultat i arbetet. Förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhetsperspektiv.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Varaktighet

Sommarvikariat.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Kontaktpersoner

Enhetschef Robert Magnström, tel 0926-740 34
Socialchef Ellinor Söderlund, tel 0926-741 50
Medicinskt ansvarig sjuksköterska Sofia Bengtsson, tel 0926-741 58

Facklig kontaktperson

Vårdförbundet, Maria Almqvist, tel 0923-761 33

Ansökan

Ansökan, tydligt märkt ”Sommarvikariat Medicinska teamet”, oss tillhanda senast 2018-02-28 via e-post: robert.magnstrom@overkalix.se

eller till adress:

Överkalix kommun, Medicinska teamet, 956 81 Överkalix