Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Semestervikariat enhetschef social omsorg

Semestervikariat enhetschef social omsorg

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarierande enhetschef inom hemtjänsten, omsorgsboende, daglig verksamhet samt personlig assistans under sommaren.

Enhetschef semestervikariat inom social omsorg

Socialförvaltningen består av sju ansvarsområden och nu söker vi en ny medarbetare till området individ- och familjeomsorg. Organisatoriskt är du underställd socialchef och ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp. Arbetet som ansvarig inom myndighetsutövningen är spännande, lärorikt och utvecklande.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarierande enhetschef inom hemtjänsten, omsorgsboende, daglig verksamhet samt personlig assistans under sommaren.

Vi kan erbjuda dig ett självständigt och utvecklande sommarjobb där du får arbeta med ett nära och coachande ledarskap i en organisation som präglas av engagemang, ansvartagande och kompetens.

Som enhetschef ska du självständigt och med stöd av områdeschef leda, styra och utveckla verksamheten så att kraven i gällande avtal, lagar och policys följs. Du ansvarar för verksamhet, medarbetare, ekonomi, arbetsmiljö, facklig samverkan, uppföljning och utvärdering av din verksamhet samt att kommunicera vår värdegrund inom enheten.

Engagemang och nytänkande ser vi som avgörande för att nå måluppfyllelse med kvalitet och ekonomi i balans och där brukaren hela tiden står i fokus.

Du är en tydlig ledare och tillämpar ett nära ledarskap. På ett positivt sätt tar du tillvara och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang samt får medarbetarna delaktiga och engagerade i verksamheten. Som enhetschef är du en förebild och har ett medskapande förhållningssätt. Du främjar ett gott samarbete internt och externt tillsammans med övriga enhetschefer och biståndshandläggare.

Vi använder flera olika IT – system i våra verksamheter t.ex. dokumentation i procapita, larm hos brukare, planering av brukarnas insatser osv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självständig, flexibel, kreativ och ständigt beredd att hitta nya lösningar tillsammans med andra. Din förmåga till kommunikation i såväl tal som skrift är god.

Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaper och att du är rätt person för det team du ska tillhöra. En egenskap vi sätter stort värde på är att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad, lyhörd mot brukare, mot personal samt har förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat.

Du har universitetsutbildning eller har pågående utbildning med inriktning mot social omsorg, socionom, beteendevetenskap, sociologi, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta som chef/ledare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.

Ansökan

Heltid. Semestervikariat sommaren 2017.

Sista ansökningsdag: Urvalsprocessen sker löpande, ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2017-04-28

Vi tar emot ansökan, märkt "Enhetschef semestervikariat", via e-post: kommun@overkalix.se

Kontaktpersoner

Ellinor Söderlund, Socialchef, telefon 0926-741 50
Siv Larsson, Personalchef, telefon 0926-740 20
Erik Nilsson, Vision, växel 0926-740 00

Välkommen med din ansökan!