Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Enhetschef omsorgen

Enhetschef omsorgen

Socialförvaltningen, Överkalix kommun, söker enhetschef för Omsorgen.

Socialförvaltningen söker en ny medarbetare till vår organisation i form av enhetschef för omsorgen.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef för omsorgen ansvarar du för kommunens gruppbostäder, personliga assistenter och daglig verksamhet. Personalen inom den dagliga verksamheten utför även boendestöd inom socialpsykiatri. I arbetsuppgifterna ingår även personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för enheterna.

Du har även ansvar för planering och utförande av beviljade insatser enligt LSS som exempelvis kontaktperson och ledsagarservice. Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument och riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. Du har stöd i ditt arbete från funktioner som MAS, administration, HR samt ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har examen från sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet och kunskap från arbetsledning inom vård och omsorg, särskilt inom LSS-verksamhet, är meriterande.

Som chef är du tydlig och trygg i din roll, du kan på ett professionellt sätt motivera, inspirera och utveckla medarbetare och verksamhet för att uppnå uppsatta mål. Du har en god kommunikativ förmåga och kan hantera situationer och relationer på ett lösningsinriktat sätt.

Du ser ett värde i att ingå i en ledningsgrupp för att skapa en gemensam vision och målbild för verksamheten. Du har förmåga att fatta beslut och verkställa förändringar och är effektiv och drivande i arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen består av sju ansvarsområden där omsorgen ingår. Organisatoriskt är du underställd socialchef och ingår i en positiv och entusiastisk ledningsgrupp som arbetar tillsammans för att utveckla hela socialförvaltningen.

Inom vår verksamhet tror vi på ett nära ledarskap som präglas av kommunikation, engagemang och inspiration. Samverkan och samsyn är ledord för ledningsgruppens arbete.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med möjligheter till utveckling och som anställd i Överkalix kommun har du även rätt till friskvård på arbetstid.

Anställningen

Tillsvidareanställning. Heltid, arbetstid 07.30-16.05, flextid tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning enl AB kan komma att bli aktuell. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-08-24. Din ansökan, tydligt märkt ”Enhetschef Omsorgen”, skickas till: kommun@overkalix.se

eller till: Överkalix kommun, Personalkontoret, 956 81 Överkalix

Kontaktpersoner

Jenny Liljebäck, socialchef, 0926-741 50
Magnus Fornelid, tf enhetschef 0926-741 55
Siv Larsson, personalchef, 0926-740 20

Fackliga företrädare

Vision, Margith Hansson, vxl 0926-740 00
Akademikerförbundet SSR, Inga-Lill Bergström, vxl 0926-740 00

Annonsäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Test - MIRROR-web01