Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Enhetschef medicinska teamet

Enhetschef medicinska teamet

Vi söker nu en ny enhetschef till området medicinska teamet.

Enhetschef för mediciniska teamet

1 tjänst, tillsvidare, heltid, tillträde enligt överenskommelse

Socialförvaltningen består av sju ansvarsområden och vi söker nu en ny enhetschef till området medicinska teamet.

Organisatoriskt är du underställd socialchef och ingår i en positiv och entusiastisk ledningsgrupp som arbetar tillsammans för att utveckla hela socialförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att leda det medicinska teamet som omfattar legitimerad personal - sjuksköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Medicinska teamet arbetar inom kommunens hälso-och sjukvårdsansvarsområde. Ansvaret omfattar de personer som bor i särskilda boendeformer eller bostad med särskild service och de som vistas i dagverksamheter samt för personer 18 år och äldre i ordinärt boende.

Inom vår verksamhet tror vi på ett nära ledarskap som präglas av kommunikation, engagemang och inspiration. Ledarskapet ska uppmuntra delaktighet i utvecklingen av verksamheten och dess kvalité med patienterna i fokus.

Som enhetschef har du personal-, arbetsmiljö-, verksamhets- och budgetansvar.

  • Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument, riktlinjer för hälso- och sjukvården både administrativt och operativt.
  • Du förväntas kunna lite om mycket och behöver ha god samarbetsförmåga.
  • Du har stöd i ditt arbete från stödprocesser så som MAS, HR, ekonomi och den ledningsgrupp du ingår i.
  • Du är en ledare med god kommunikativ förmåga, är duktig på att skapa delaktighet bland medarbetare och hantera situationer och relationer på ett lösningsinriktat och eftertänksamt sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen och legitimation inom hälso- och sjukvård. Meriterande om du arbetat som sjuksköterska. Du är väl insatt i verksamhetens tillämpande lagstiftning.

Du har erfarenhet som chef för legitimerad personal och kommunal hälso- och sjukvård samt erfarenhet av personal-, arbetsmiljö-, verksamhets- och budgetansvar. Som chef är du tydlig och trygg i din roll, du kan på ett professionellt sätt motivera, inspirera och utveckla verksamhet och medarbetare för att uppnå uppsatta mål.

Du ser ett värde i att ingå i en ledningsgrupp för att skapa en gemensam vision och målbild för verksamheten. Du har förmåga att fatta beslut och verkställa förändringar och är effektiv och drivande i arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.

Anställningen

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att bli aktuell.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor och möjligheter till friskvård.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-06-15.
Märk ansökan ”Enhetschef medicinska teamet 2018”.

Skicka din ansökan via e-post: kommun@overkalix.se

eller till:

Överkalix kommun
Personalkontoret
956 81 Överkalix

Kontaktpersoner

Ellinor Söderlund, socialchef, telefon 0926-741 50
Siv Larsson, personalchef, telefon 0926-740 20

Fackliga företrädare

Vårdförbundet Maria Almqvist, 070-515 08 99

Välkommen med din ansökan!

Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta.

I Överkalix bor 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.

Annonsäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.