Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Enhetschef hemtjänsten

Enhetschef hemtjänsten

Socialförvaltningen söker en ny medarbetare till vår organisation i form av en enhetschef till verksamheten för stöd i ordinärt boende, hemtjänst.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår personal-, arbetsmiljö-, verksamhets- och budgetansvar. Du leder och utvecklar arbetet enligt övergripande styrdokument samt gällande riktlinjer inom området, både administrativt och operativt. Du ansvarar för arbetsledning och planering av verkställande av beviljade insatser. Stödfunktioner så som MAS, HR, ekonomi, samt socialförvaltningens administrativa enhet finns att tillgå.

Du ingår även i sociala omsorgsutskottets ledningsgrupp under ledning av socialchefen. Där har vi ett gemensamt ansvar för hela nämndens utveckling. Samverkan och samsyn är ledord för ledningsgruppens arbete.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har examen från sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet och kunskap från chefsarbete inom vård och omsorg, särskilt hemtjänst är meriterande.

Som chef är du tydlig och trygg i din roll, du kan på ett professionellt sätt motivera, inspirera och utveckla verksamhet och medarbetare för att uppnå uppsatta mål. Du har en god kommunikativ förmåga och kan hantera situationer och relationer på ett lösningsinriktat sätt. Du ser ett värde i att ingå i en ledningsgrupp för att skapa en gemensam vision och målbild för verksamheten. Du har förmåga att fatta beslut och verkställa förändringar och är effektiv och drivande i arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras, då arbetet medför resor i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen består av sju ansvarsområden, varav stöd i ordinärt boende är ett. Organisatoriskt är du underställd socialchef och ingår i en positiv och entusiastisk ledningsgrupp som arbetar tillsammans för att utveckla hela socialförvaltningen. Inom vår verksamhet tror vi på ett nära ledarskap som präglas av kommunikation, engagemang och inspiration.
Hemtjänsten består av ett 20 tal medarbetare.

Anställningen

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning kan komma att bli aktuell.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med möjligheter till utveckling och som anställd i Överkalix kommun har du även rätt till friskvård på arbetstid. Vi tillämpar flextid.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2019-02-18.

Skicka din ansökan, tydligt märkt "Enhetschef hemtjänst 2019", via e-post till: kommun@overkalix.se 

eller:

Överkalix kommun, Personalkontoret, 956 81 Överkalix. 

Kontaktpersoner

Jenny Liljebäck, tf socialchef, 0926-741 50
Siv Larsson, personalchef, 0926-740 20

Fackliga företrädare

Vision, Margith Hansson, vxl 0926-74 000
Akademikerförbundet SSR, Inga-Lill Bergström vxl 0926-74 000

Välkommen med din ansökan!

Annonsäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Test - MIRROR-web01