Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Enhetschef hemtjänsten

Enhetschef hemtjänsten

Socialförvaltningen söker ny enhetschef till hemtjänsten, då vår nuvarande chef för hemtjänsten avslutar sitt uppdrag för nya utmaningar.

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta.

I Överkalix bor ca 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd. Vi har fantastiska naturområden, som erbjuder ett stort antal aktiviteter året om, såsom jakt, fiske, skoteråkning, skidor m. m

Vår uppgift är att erbjuda god service med rätt kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix är en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.

Socialförvaltningen söker

Enhetschef Hemtjänsten

Vår nuvarande chef för hemtjänsten avslutar sitt uppdrag för nya utmaningar. Därför söker vi nu Dig som har förmåga och lust till att vilja bidra till hemtjänstens fortsatta utveckling.

Hemtjänsten i Överkalix har ca 25 medarbetare och ca 120 vård-och omsorgstagare. Det finns administrativt stöd. Vi är en mål- och resultatorienterad organisation där ekonomi, kvalitet, bemötande och service är utgångspunkten för vårt arbete.

Inom socialförvaltningen pågår ett kontinuerligt utvecklingsarbete kring ledarskap, medarbetarskap, lagarbete och arbetsformer. Som chef förväntas Du aktivt bidra med Dina förmågor, kunskaper och erfarenheter. Ditt ledarskap ska bygga på en väl genomtänkt ledningsfilosofi utifrån moderna ledningsprinciper.

Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där både driftsfrågor och vår egen ledarutveckling står på agendan. Vi är en relativt liten organisation vilket innebär att Du behöver ha förmåga att se helheten och vara utpräglat flexibel samt kunna ställa om när situationen så kräver.

Kvalifikationer

För att lyckas i arbetet tror vi att Du har en lämplig samhällsvetenskaplig examen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt erfarenhet av självständigt arbete med budget, med avseende på planering och uppföljning, är meriterande.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kontaktpersoner

Socialchef Ted Sandin, telefon 0926-741 50

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel: 0926-740 00

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2018-07-29.

Skicka in din ansökan, tydligt märkt "Enhetschef hemtjänsten", via e-post: kommun@overkalix.se

eller till:

Överkalix kommun
Personalkontoret
956 81 Överkalix

Välkommen med Din ansökan till oss!