Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Ekonom/ controller

Ekonom/ controller

Överkalix kommun söker ekonom/ controller.

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor ca 3 300 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.

Beskrivning

Ekonomiavdelningen är centralt placerad i kommunen. På avdelningen arbetar det sex personer. Avdelningen ansvarar bland annat för kundfakturering, leverantörsreskontra, dagbokföring mm.

Du kommer arbeta med budget, uppföljning och redovisning. Även utvecklingsfrågor kommer vara en viktig arbetsuppgift. I tjänsten kan även löpande bokföring och avstämning förekomma.

På avdelningen pågår förnärvarande organisatoriska förändringar vilket gör att arbetsuppgifterna kan komma att ändras något.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning, civilekonom, förvaltningsekonom eller motsvarande.

Erfarenhet från kvalificerade ekonomarbeten är meriterande samt även arbetslivserfarenhet från kommunsektorn.

Vi vill att du är analytisk, förstår och ser helheter samtidigt som det är viktigt med detaljer. Du bör också vara kommunikativ och pedagogisk i ditt sätt att uttrycka dig, både muntligt och skriftligt. Du är en fördel om du är van att förklara komplexa texter och tabeller för icke ekonomer.

Varaktighet/ Arbetstid

Anställningen som ekonom/controller är ett vikariat fr.o.m. 2019-04-01 eller efter överenskommelse dock längst t.o.m. 2019-09-30.
Sysselsättningsgrad 100 %.

Lön

Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller person med företrädesrätt till återanställning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-03-20. Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan, tydligt märkt "Controller", via e-post till: kommun@overkalix.se

eller till:

Överkalix kommun
Personalkontoret
956 81 Överkalix

Kontaktpersoner

Agneta Suikki, ekonomichef, 0926-741 85
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0926-740 00

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Test - MIRROR-web01