Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Chaufför

Chaufför

Överkalix kommun söker en praktiskt lagd och mångkunnig medarbetare till kommunens renhållning.

Tjänsten finns inom tekniska kontoret.

Avdelningen för teknikservice har 13 anställda och ansvarar för att ge invånarna god service inom verksamhetsområdena fastigheter, vatten & avlopp (VA), gator, park, samt avfallshantering.

Den nu aktuella tjänsten har sina huvudsakliga arbetsuppgifter inom renhållning och avfallshantering.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att verka inom renhållning och avfallshantering där arbete med transport av avfall, container samt lastning av avfallsfraktioner på återvinningscentralen är de huvudsakliga arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifterna kräver enklare datorvana då registrering av avfallsmängder görs via datorer. Även enklare dagligt underhåll av våra fordon och redskap inom renhållningen ingår i tjänsten.

Vi tillämpar rotation inom gruppen så samarbetsförmågan är av stor vikt.

Kvalifikationer

Genomgången gymnasieutbildning, gärna inriktning tunga fordon eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig.

Krav på C-körkort och YKB.

Datorvana.

Tjänsten förutsätter ett stort mått av självständigt arbete.

Som person är du positiv, flexibel och kvalitetsmedveten, har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. Vi tror att du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp och är inte främmande att hjälpa till inom andra yrkesområden.

Du tycker också att teknik och utveckling med hjälp av ny teknik är spännande. Du är inte främmande för att utveckla ditt kunnande vidare.

Varaktighet/Arbetstid

Anställningen som chaufför är en tillsvidareanställning. Tillträdesdag enl överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön

Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller person med företrädesrätt till återanställning. Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-12-08

Skicka din ansökan, märkt "Chaufför", till:

Överkalix kommun
956 81 Överkalix

Vi tar även emot ansökan, märkt "Chaufför", via e-post: kommun@overkalix.se

Kontaktpersoner

Harri Kylmänen, arbetsledare, telefon 0926-740 41
E-post: harri.kylmanen@overkalix.se

Kenneth Sköld, teknisk chef, telefon 0926- 740 31
E-post: kenneth.skold@overkalix.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, telefon 0926-740 00

Om Överkalix

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta.

I Överkalix bor ca 3 400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. 

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.