Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Administratör socialförvaltningen

Administratör socialförvaltningen

Vi söker en vikarierande administratör då vår nuvarande ska vara föräldraledig. 1 tjänst, tidsbegränsat vikariat, 80 %, tillträde enligt överenskommelse.

Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten med 3400 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse. Inom Socialförvaltningens område arbetar ungefär 200 personer.

Vi söker en vikarierande administratör då vår nuvarande ska vara föräldraledig. Vi erbjuder en arbetsplats med hög trivselfaktor och ett omväxlande arbete som ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer ingå i socialförvaltningens stab och tjänsten är direkt underställd förvaltningschefen.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att hjälpa till och bistå förvaltningschef i vardagliga förekommande administratörsuppgifter. I arbetet ingår att ha kunskaper inom området ärende- och nämndprocessen, samt att kunna stödja förvaltningens medarbetare i frågor om ärende- och förvaltningsnivå.

Du kommer att vara delaktig i förvaltningens arbete med att genomföra åtgärder med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR): du fungerar som socialförvaltningens ombud samt är sammanhållande i kommunens arbetsgrupp inom det området.

I tjänsten ingår även olika former av utrednings- och utvecklingsarbete, skriva protokoll vid förhandlingar, webbansvarig, fakturagranskning, insamlande och inlämnade av statistik till olika instanser, andra administrativa arbetsuppgifter, samt samarbete med andra förvaltningar/ verksamhetsområden.

Kvalifikationer

I tjänsten kommer du att administrera frågor inom områden som regleras av kommunallagen samt offentlighets- och sekretesslagen. Din bakgrund gör att du har utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.

Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, har god analytisk förmåga och kan arbeta självständigt och drivande i de frågor du ha ansvar för. Samtidigt är du en lagspelare och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du har god IT-kompetens samt goda kunskaper i Office.

Meriterande om du tidigare arbetat i politiskt styrd organisation samt har erfarenhet som nämndsekreterare eller kvalificerad administration eller handläggning inom offentlig verksamhet.

Då arbetet innebär mycket kontakter, ställs det höga krav på din förmåga att skapa förtroendefulla relationer och att samarbeta med andra.

Körkort erfordras då arbetet ibland medför resor i tjänsten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet för uppdraget.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Överkalix kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lön

Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsvillkor

Deltid 80 %, tidsbegränsat vikariat dock längst till och med 30 september 2019, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Rekrytering kommer att ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 30 juni. Vi tar emot din ansökan med CV och personligt brev via e-post till: kommun@overkalix.se Ange referens: ”Vikariat administratör Socialförvaltningen”

Kontaktperson

Ted Sandin, Socialchef, telefon 070-298 79 06