Here you can choose in which language you would like to read our website.

Please note that Överkalix Municipality uses Google Translate when translating content on this website to your preferred language.

This means that not all translations always are accurate.

Administratör/ planerare hemtjänsten

Administratör/ planerare hemtjänsten

Överkalix kommun söker administratör/ planerare inom hemtjänsten.

Överkalix kommun ligger i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. Området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden.

Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.

Beskrivning

Verksamhetsområde Vård och omsorg söker medarbetare till hemtjänsten som administratör/ planerare med inslag av vård- och omsorgsarbete.

Som administratör/ planerare arbetar du i planeringsverktyg, där du utifrån beviljade insatser och genomförandeplaner, samt befintliga personalresurser, gör besöksplaner som på ett optimalt sätt säkerställer att brukarna får sina behov tillgodosedda.

Du ansvarar för den dagliga planeringen, bemanningen samt har löpande kontakt med brukare, anhöriga och övriga samhällsaktörer. Telefonhantering och administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens och brukarens behov ingår i arbetet.

Arbetet innebär även omvårdnads- och serviceuppgifter då arbete ute hos brukare förekommer.

Arbetet innebär ett nära samarbete med enhetschef samt medarbetare. Du är underställd enhetschefen för hemtjänsten, som är verksamhetsansvarig med personal- och budgetansvar.

Kvalifikationer

Du har god datavana och förmåga att arbeta inom olika verksamhetssystem. Du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Du har minst gymnasial utbildning. Det är önskvärt med undersköterskeutbildning samt att du har erfarenhet av arbete inom hemtjänsten, alternativt inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt att arbeta i planeringsverktyget Lapscare.

Vi söker dig som har god förmåga att arbeta mot uppsatta mål och uppdrag samt förstår förhållandet mellan olika delar som hemtjänsten styrs av, det vill säga brukare, personal, verksamhet och ekonomi. Du har fokus på brukarens delaktighet och trygghet i vården och omsorgen.

Du har en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Vi sätter stort värde på samarbetsförmåga, ett gott bemötande samt engagemang gentemot olika aktörer som du möter i ditt arbete.

Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du vågar ta ställning och kan kommunicera ditt ställningstagande på ett professionellt sätt. Du är självgående, strukturerad, har lätt för att anpassa dig, kan snabbt ändra ditt synsätt, förhållningssätt och ser alltid möjligheter före hinder.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du är rätt person för uppdraget.

Krav: B-körkort.

Varaktighet/ Arbetstid

Tillsvidareanställning, anställningen kan komma att inledas med provanställning.
Sysselsättningsgrad: 100%. Arbetstiden är schemalagd måndag-fredag

Lön

Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller person med företrädesrätt till återanställning. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-04-05. Intervjuer kan ske även före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan, tydligt märkt "Administratör hemtjänsten" via e-post: kommun@overkalix.se

eller till:

Överkalix kommun
Personalkontoret
956 81 Överkalix

Kontaktpersoner

Agnes Engström, enhetschef hemtjänsten, telefon 0926-741 56

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, telefon 0926-740 00

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Test - MIRROR-web01